ForumSana  

Left Nav Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Right Nav

Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir ForumSana Üyesi Değilsiniz. ForumSana Forumlarından Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Left Container Right Container

Go Back   ForumSana » Muhabbet » Komik Şeyler » Komik ( 16+ )

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2006, 02:38   #1 (permalink)
Özel Üye

SKuLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 6 SKuLL is a jewel in the roughSKuLL is a jewel in the roughSKuLL is a jewel in the roughSKuLL is a jewel in the rough
SKuLL - İCQ üzeri Mesaj gönder
cok acıyor :)

Yeni ergenliğe çagina girmis bir delikanli gece sokaga çikabilmek için babasindan izin istemis ve bu istegi babasi tarafindan kabul edilmis ancak gece geç vakit oldugu halde oglu hala eve gelmeyince baba telaslanmis ve tam telefona sarilip karakollara haber verecegi anda kapi çalinmis ve oglu içeri girmis. Baba çok sert bir sekilde
" Nerede kaldin çabuk bana hesap ver deyince oglan, kusura bakma baba, ben bu aksam sex yaptim onun için geç kaldim demis.
Baba bu durumdan çok keyiflenmis
"Hanim hanim çabuk bir raki bardagi daha getir, benim oglum büyümüs artik beraber raki içebiliriz" dedikten sonra ogluna dönerek:
" Oglum bundan sonra sen de benimle raki içebilirsin, gel otur yanıma." deyince Oglan:
"Oturamıyorum baba çok acıyor"

içime çekmiyorum seni,
dudak tiryakisiyim ben
SKuLL Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2006, 02:54   #2 (permalink)
Çalışkan Üye

gkn9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 2 gkn9 is on a distinguished road
hehehehe saol ya....

"Hayat bir oyun ,
Ölüm de son perdesidir."
gkn9 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2007, 23:05   #3 (permalink)
Yeni Üye

İtibar Gücü: 0 feanor will become famous soon enoughfeanor will become famous soon enough
öhehah babası bunu duyunca ne hissetmiştir acaba =))
feanor Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2007, 02:33   #4 (permalink)
Looking For Something?

Tiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 1000 Tiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond reputeTiger has a reputation beyond repute
Tiger - İCQ üzeri Mesaj gönder Tiger - MSN üzeri Mesaj gönder
dumur olmustur buyuk ihtimal

Tiger Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2007, 10:45   #5 (permalink)
Aktif Üye

Tekindegil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 13 Tekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud ofTekindegil has much to be proud of
sadece dumur olup kalıcanı sanmam
Tekindegil Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2007, 12:44   #6 (permalink)
Upload Uyesi

Zombie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 32 Zombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond reputeZombie has a reputation beyond repute
Zombie - MSN üzeri Mesaj gönder
Teşekkürler güzelmiş

[Sadece kayıtlı kullanıcılarımız linkleri görebilir.. Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz...]
[Sadece kayıtlı kullanıcılarımız linkleri görebilir.. Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz...]

Yetmedimi?

Zombie Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-08-2008, 23:04   #7 (permalink)
Moderatör

ercan96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 14 ercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud ofercan96 has much to be proud of
muhahaha

zengin bir adamın espirisi her zaman komiktir

Dün bir Amerikalı gördüm. Abi nasıl İngilizce konuşuyo görecen

İnsanlar üçe ayrılır: Saymayı bilenler, saymayı bilmeyenler

ercan96 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil